Reviews

Profielfoto Gebruiker

Els

oktober 2016

We hebben een heerlijk weekend gehad bij Jolet. Erg knus huisje en ondanks het best koude weer hebben we het lekker warm gehad. Extra leuk was de hottub die we zelf mochten opstoken. Erg leuke ervaring. Heerlijk. Ook de konijnen, geiten, en kippen voor de deur waren zo leuk en lief! We hebben echt het idee gehad dat we er helemaal uit waren al waren we maar twee nachten weg. Dank jullie wel voor een heerlijk weekend.

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Graag gedaan , heerlijk om te horen dat jullie het zo fijn hebben gehad ! en heel erg dank voor jullie leuke en positieve recensie , hartelijke groetjes jolet

oktober 2016


Profielfoto Gebruiker

Sharon

februari 2016

Samen met onze twee dochters van 3 jaar en 9 maanden verbleven wij 2 nachtjes in de plaggenhut! Wij hebben een heel gezellig en fijn weekend gehad! De hut was erg schattig en romantisch en van alle gemakken voorzien zoals een klein oventje/ bakplaatje/koffie potje.. Onze dochter van 3 kon haar lol op.. Veel speel ruimte en dieren en ook de verwarmde whirlpool was heerlijk! In het huisje was het ook lekker warm door het gaskacheltje. We konden lekker douchen en omkleden in het appartementje een paar meter lopen. De sterrenhemel was prachtig en partycentrum viper erg leuk voor kids met een mega speel kelder! Jolet was erg behulpzaam en gast vriendelijk! We hebben een heel fijn sprookjes achtig weekend gehad en hopen ooit eens terug te keren!

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Hi Sharon , wat een leuke en positieve recensie , dank je wel ! daar ben ik zo blij mee ! goed dat je me tipt over het aangeven van het vooraf bespreken van de Tub en de Grill Hut ( eethuisje) ik ga het aanpassen . Hartelijke groet jolet

februari 2016


Profielfoto Gebruiker

Anne-Marie

november 2015

Het was erg gezellig en knus in de plaggenhut! We huurden de kota erbij en hebben heerlijk genoten van de BBQ. Lekker warm met dit gure weer buiten

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Dank je wel Anne-Marie voor je leuke recensie ! ik ben blij dat jullie het fijn gehad hebben , hartelijke groet jolet

november 2015


Profielfoto Gebruiker

Ester

juni 2015

Jolet was een hele fijne, warme gastvrouw. We voelden ons heel welkom en goed verzorgd. We kregen ook eitjes van de kippen en konden altijd bij haar terecht. Elke ochtend mocht mijn dochter van 2de dieren voeren, wat ze geweldig heeft gevonden! De plaggenhut was zelfs nog beter geoutilleerd dan in de advertentie stond. Er was een superhandig klein elektrisch kookplaatje wat we voor van alles en nog wat gebruikten. De privé badkamer op een stukje lopen was heel prettig.en de tuin was prachtig. Ook het slapen in de bedstee was knus en comfortabel. Een waar paradijsje in Drenthe. Verkwikkend buitenleven tussen de dieren en de madeliefjes. We hadden een topweek!

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Ester , ik ben zo blij met jou leuke en positieve bericht ! hartelijk dank dat je zo de moeite doet om iets te schrijven , je had ook al zo,n leuk stukje in mijn gastenboekje geschreven . en bedankt voor de goede tip betreft een dichte kast in de plaggenhut , een open kast ziet er idd rommelig uit , ik ga op zoek , maar maak er voorlopig eerst een gordijn voor , dan ziet het er ook al beter uit . Hartelijk groetjes jolet

juni 2015


Profielfoto Gebruiker

Tijl

mei 2015

We hebben echt een supertijd gehad in de plaggenhut. Een leuke, mooi afgewerkte slaapplek met een prachtige tuin er omheen. De kinderen hebben het ook ontzettend leuk gehad om te helpen met het eten geven van de dieren. Verhuurder Jolet heeft echt veel moeite gedaan om het ons zo comfortabel en leuk mogelijk te maken. Van tips waar we heen konden gaan tot verse eitjes van de kippen. Een absolute aanrader!

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Hartelijk dank voor het compliment en voor de aanbeveling ! Wat leuk dat je dit positieve berichtje naar me stuurt , erg attent . Ik ben erg blij dat jullie het hier zo naar je jullie zin hadden , en vond het fijn en gezellig jullie hier te hebben. Beste familie ik wens jullie het allerbeste , een mooie zomer en misschien tot ziens . Hartelijke groet jolet

mei 2015


Profielfoto Gebruiker

Olaf

december 2014

Jolet was zeer vriendelijk en behulpzaam, we hebben daarom ook een geweldig relaxt weekend gehad. Latere aankomsttijd was geen probleem en we voelden ons zeer op ons gemak. We kregen zelfs de mogelijkheid tot het gebruik van het bijbehorende appartement, erg fijn (wegens eventuele kou)! Aanrader voor iedereen die eens lekker weg wil van de drukte.

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Beste Olaf , Hartelijk dank voor deze leuke en positieve recensie , dit doet mij enorm goed ! wens jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar ! Hartelijke groeten vanuit Drenthe . Jolet

december 2014


Profielfoto Gebruiker

Julie

februari 2016

I came for one night on our way from Germany to Amsterdam and I really wish we had more time there. It was so quaint and charming and cozy and my 8 year old daughter loved sleeping in her private little cubby. I hope we get an opportunity to return and enjoy the other amenities.

Profielfoto Gebruiker

Reactie van Jolet:

Dear Julie thank you for your positive feedback

februari 2016

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 3a.jpg
  • 3b.jpg
  • 3c.jpg
  • 3d.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
  • 10.jpg
  • 11.jpg
  • 12.jpg
  • 13.jpg
  • 15.jpg
  • 16.jpg
  • b14a.jpg
  • b14b.jpg
  • b14c.jpg
  • b15.JPG
  • b16.JPG
  • b17.JPG
  • d30.jpg
  • d31.jpg
  • d32.jpg
  • d33.jpg
  • d34.jpg
  • d35.jpg
  • d36.jpg
  • d38.jpg
  • o50.jpg
  • o51.jpg
  • o53.jpg
  • o54.jpg
  • plag1.jpg
  • plag2.jpg
  • plag3.jpg
  • plag4.jpg
  • plag5.jpg
  • plag6.jpg
  • winter41.jpg
  • winter42.jpg
  • winter44.jpg
  • winter45.jpg
  • winter46.jpg
  • winter47.jpg